Hittar du inte det du söker? Vi har ytterligare ca 50.000 produkter i lager! Klicka här för offertförslag.

Inspiration

Tänk andrahand i första hand

Så här är det – vi drivs av tanken att tillverka så lite som möjligt. Därför säljer, köper och hyr vi ut begagnade kontorsmöbler till kontor i hela landet.

Rekomo har erbjudit återvunna och prisvärda kontorsmöbler sedan 1992. Det inne- bär att vi haft över 30 år på oss att finslipa vårt erbjudande och vår service. Att du blir nöjd med ditt kontor är såklart minst lika viktigt för oss som att rädda miljön. Det är därför grunden i vår affärsidé är hög kundnöjdhet och låg miljöpåverkan.

Vår vision är att företag ska tänka andrahand i första hand när det är dags att inreda kontoret. För att underlätta det hjälper vi dig hela vägen. Det betyder att du kan lämna över allt från att rita upp kontorslandskapet till valet av färg på stolsdynan till oss. Vi hjälper dig med hela rasket fram till det är monterat och klart för dig att göra din grej.

Genom att tänka andrahand i första hand sänker du inte bara dina kostnader. Du är också med och hjälper oss att minska vårt klimatmässiga fotavtryck. Vi lovar att det känns bra i både magen och plånboken.

Hyr dina möbler

Vi erbjuder också möjligheten att hyra sina kontorsmöbler. För vi vet hur det kan vara och hur ett personalbehov fluktuerar. Det är helt enkelt inte alltid man vill köpa in sina möbler. Därför erbjuder vi möjligheten för företag att hyra kontorsmöbler. Låt inte möblerna stå i vägen för ditt ambitiösa expanderingsbeslut, hyr in det du behöver så tar vi det därifrån.

Hyra kontorsmöbler

Rent your furniture

We also offer the opportunity to rent their office furniture. Because we know how it can be and how a need for staff fluctuates. You simply do not always want to buy your furniture. Therefore, we offer the opportunity for companies to rent office furniture. Do not let the furniture stand in the way of your ambitious expansion decision, rent what you need and we will take it from there.

Facebook

 

 

 

Det ska vara lätt att tänka andrahand i första hand. Därför erbjuder vi helhets- lösningar för företag i alla storlekar.

Vi hjälper dig att rita upp kontorslandskapet, välja färg på stolsdynan, planera antalet skrivbord, köra fram möblerna, montera dem etc.
Vi kan jobba i samråd eller så lämnar du över allt till oss så tar vi fram förslag på just din lösning. Oavsett vad du väljer hjälper vi dig med hela möblemangsrasket fram till det är monterat och klart för dig att göra din grej.

Vi kan även köpa och hämta dina gamla möbler.

Kontakta oss

Helhetslösningar för alla företag