Ni missar väl inte vår utförsäljning i våran Malmö-butik? Läs mer här

Martin & Servera

Att hyra begagnade möbler är ett av det mest miljövänliga sätten att inreda sitt kontor på och det är precis vad Martin & Servera valde att göra när det var dags att inreda kontoret. I deras superfina lokaler i Årsta har vi på Rekomo inrett konferensrum, utställningsyta och fikarum med återbrukade möbler från välkända varumärken. 

Förutom de begagnade soffor, pallar, caféstolar och konferensbord vi levererat valde kunden även att själva inventera och spara det som gick. Hållbart, snyggt och billigt!

 

Fotograf: Carl Philip Adolfsson

Ansvarig hos kund: Josefin Sandberg, Martin & Servera
Ansvarig säljare/projektledare Rekomo: Lisa Lord, Rekomo i Stockholm

 

 

När vi på Rekomo inreder kontor tänker vi alltid andrahand i första hand. Begagnat är vårt leverbröd och det är så vi bidrar till en välmående planet. Vi erbjuder i varje projekt helhetslösningar för företag i alla storlekar. Vi kan hjälpa dig rita upp kontorslandskapet, sätta färgskala, se över vad som kan sparas av befintligt möbelbestånd, köra fram möblerna, montera dem etc. Ja, vi till och med klär om din stolsits och lackar om ditt skjutdörrsskåp. Tveka inte att höra av er när ni ska göra om på kontoret.

gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference