• Vårt erbjudande

  Helhetslösningar

  När vi pratar om helhetslösningar, då pratar vi om att lyssna, ta fram förslag och sedan leverera. Oavsett om ni har en solklar vision eller är öppna för förslag har vi grym personal som gärna tar fram ett koncept som vi tror passar er. Rita upp ett kontorslandskap, ljussätta det, ta vara på ergonomi, form, färg eller ljudnivåer – allt det där kan vi. Logistik? Montering? Att köra iväg era gamla möbler, återvinna dem? Det där tar vi också hand om! Vi kompenserar er till och med för möbler ni vill bli av med.

  Möbler till månadskostnad

  Behöver ni möblera upp temporära arbetsplatser? Kanske står ni inför en flytt och inte vill köpa nytt just nu? Det finns många situationer där det lönar sig att hyra begagnade kontorsmöbler, till exempel för att komplettera ett par nya arbetsplatser eller ha extra kontroll på likviditeten. Vi hjälper er gärna att lösa den situation just ni står inför, och det gör vi utan att någonsin tumma på kvaliteten. Förresten – när ni hyrt färdigt kan ni köpa loss möblerna till ett bra pris, förlänga perioden eller byta till helt nya möbler!

  Hållbarhet på köpet

  Att arbeta hållbart har nästan blivit en standardfras inom företagsvärlden, men vad betyder det egentligen? För oss är det enkelt och konkret: När du köper begagnade kontorsmöbler av oss värnar du både om miljön och din plånbok, det är hållbart. Relationen till våra kunder är det viktigaste vi har, därför gör vi alltid vårt yttersta för dig. Med en god och hållbar relation kan vi växa tillsammans, det är Hållbarhet på köpet.