Hittar du inte vad du letar efter? Kontakta oss på 010-3333111. Våra lager är fulla med möbler!

Verksamhetspolicy

Rekomo skall med hög kompetensnivå och service i toppklass erbjuda prisvärd och miljövänlig kontorsinredning till alla tänkbara offentliga miljöer, vidare skall vi upplevas som det bästa och naturliga valet som leverantör av miljövänliga kontorsmöbler för alla Sveriges företag och kommuner, stat och landsting.
Rekomo skall arbeta aktivt för att vara en attraktiv arbetsplats för sina anställda. Jämställdhet och mångfald skall genomsyra organisationen. Vi strävar efter att vara ett företag där man som anställd trivs, kan utvecklas och vill jobba.
Företaget skall värna om miljön i alla led av vårt arbete. Vi strävar efter en hållbar cirkulär ekonomi som gynnar alla.

• Vår affärsidé skall vara tydligt förankrad både internt men även hos våra kunder och leverantörer.

• Vi skall följa Sveriges lagar och krav och egna uppsatta policys.

• Vi skall genom ständigt förbättringsarbete jobba för att minimera vår påverkan miljön. Vi jobbar konstant för att utveckla vårt erbjudande i sin helhet och ställer krav på våra leverantörer att jobba med samma utvecklade miljö- och kvalitetstänk som oss på Rekomo.

• Vi skall ständigt sträva efter att förbättra och utveckla oss själva. Kundundersökningar och interna mätningar skall tydliggöra vad vi kan förbättra.

• Vi skall jobba med tydliga mål för att säkerställa att vi konstant utvecklar våra produkter och tjänster så att de tillfredsställer våra kunders behov.

• Vi skall tillsammans verka för att skapa ett arbetsklimat som genomsyras av glädje och gemenskap och där alla känner sig lika mycket värda.

Alla medarbetare på Rekomo har ansvar för att vår verksamhetspolicy följs och för att hjälpa vidareutveckla vårt företag och säkra dess framtid.