Hittar du inte det du söker? Vi har ytterligare ca 50.000 produkter i lager! Klicka här för offertförslag.

DN-Skrapan Lounge hyr hållbar lounge

Rekomo levererade 100% återbrukade möbler till DN-skrapans nya cirkulära lounge. Hyr möbler för en hållbar framtid!

DN-skrapan valde att hyra återbrukade möbler från Rekomo för att skapa en hållbar och modern lounge. Möblerna inkluderade soffmoduler, puffar, barstolar, barbord och soffbord i kalksten.

Med Rekomos hjälp kunde DN-skrapan inte bara skapa en attraktiv inredning, utan även bidra till en mer hållbar framtid genom återbruk. Hyr återbrukade möbler och gör skillnad.

Anderwald Studio, en ledande inredningsarkitekt, var involverad i skapandet av DN Skrapan Lounge. Tillsammans skapade de en modern och hållbar inredning som imponerar.

DN Skrapan Lounge invigdes 2022 och är ett inspirerande exempel på hållbar inredning. Hyr återbrukade möbler och skapa din egen cirkulära inredning.

Besök våra butiker eller sök vidare på rekomo.se för att upptäcka vårt breda utbud av återbrukade möbler och ta del av våra experttjänster inom hållbar inredning. Tillsammans kan vi forma en mer hållbar framtid.

 

 

När vi på Rekomo inreder kontor, tänker vi alltid andrahand i första hand. För oss är begagnat vårt leverbröd, vilket betyder att vi aktivt bidrar till en välmående planet. Utöver att erbjuda hållbara möbler, erbjuder vi också helhetslösningar för företag i alla storlekar.

För att skapa det perfekta kontorslandskapet kan vi hjälpa dig med allt från att rita upp en planlösning och välja färgskala till att utvärdera och återanvända befintliga möbler. Vi tar hand om hela processen, inklusive transport, montering och till och med renovering av möbler som att klä om stolsitsar eller lacka om skjutdörrsskåp.

Tveka inte att höra av er till oss när det är dags att göra om på kontoret. Vi är redo att ge er professionell rådgivning och skapa en hållbar och funktionell arbetsmiljö.

Photo: Otto Lindstam

gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference