Om oss

Tänk andrahand i första hand


Vi drivs av tanken att tillverka så lite som möjligt

Därför säljer, köper och hyr vi ut begagnade kontorsmöbler till kontor i hela landet.

Rekomo har erbjudit återvunna och prisvärda kontorsmöbler sedan 1992. Det inne- bär att vi haft 30 år på oss att finslipa vårt erbjudande och vår service. Att du blir nöjd med ditt kontor är såklart minst lika viktigt för oss som att rädda miljön. Det är därför grunden i vår affärsidé är hög kundnöjdhet och låg miljöpåverkan.

Vår vision är att företag ska tänka andrahand i första hand när det är dags att inreda kontoret. För att underlätta det hjälper vi dig hela vägen. Det betyder att du kan lämna över allt från att rita upp kontorslandskapet till valet av färg på stolsdynan till oss. Vi hjälper dig med hela rasket fram till det är monterat och klart för dig att göra din grej.

Genom att tänka andrahand i första hand sänker du inte bara dina kostnader. Du är också med och hjälper oss att minska vårt klimatmässiga fotavtryck. Vi lovar att det känns bra i både magen och plånboken.Helhetslösningar för alla företag

Det ska vara lätt att tänka andrahand i första hand. Därför erbjuder vi helhets- lösningar för företag i alla storlekar.

Vi hjälper dig att rita upp kontorslandskapet, välja färg på stolsdynan, planera antalet skrivbord, köra fram möblerna, montera dem etc.
Vi kan jobba i samråd eller så lämnar du över allt till oss så tar vi fram förslag på just din lösning. Oavsett vad du väljer hjälper vi dig med hela möblemangsrasket fram till det är monterat och klart för dig att göra din grej.

Vi kan även köpa och hämta dina gamla möbler.


Rekomo AB har ett ledningssystem för kvalitet-, miljö och arbetsmiljö som linjerar med kraven i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 och ISO 45001:2018. Ledningssystemet omfattar alla processer samt dess produkter, tjänster och personal samt alla kravelement i kvalitets- och miljöstandarderna.