• En riktigt bra historia ifrån 1992

  Det är vi med den gröna loggan som för tankarna till hållbarhet och kontorsinredning. Trots vår något udda start som involverade en scanner i miljonklassen har vi i princip alltid försett svenska kontor med begagnade kontorsmöbler till ett riktigt bra pris. Vår affärsidé är enkel: Snygga, kvalitativa och hållbara möbler till ett bra pris.

  Miljö

  Vi tar hand om begagnade möbler. Restaurerar, byter ut dåliga delar och fixar till dem. Genom att vi köper, säljer och köper tillbaka kontorsmöbler tänker vi på miljön. Det gör även våra kunder när de väljer att handla hos oss. Ett slutet kretslopp där vi återanvänder så mycket som möjligt utan att tumma på kvalitén.

  Kvalité

  Våra kontorsmöbler är kvalitetstestade av Sveriges kontorselit, av bland andra ingenjörer, chefer, konsulter och telefonförsäljare. Vi tar gärna in möbler från kvalitetsmärken så som Isku, Lammhults, Kinnarps, Abstracta, Horreds och Mitab. Vi lägger stor omsorg på att ta hand om möblerna; är något trasigt eller smutsigt åtgärdar vi det innan försäljning. För oss är det viktigt att våra möbler ska kännas som nya vid leverans och med lång erfarenhet vet vi vad som håller måttet och vad som gjort sitt och istället går till återvinning.

  Prisvärt

  Begagnade kvalitetsmöbler till Sveriges kanske bästa pris. Eftersom någon annan redan har använt möblerna och stått för den största värdeminskningen kan vi hålla låga priser. Vår policy är att ligga på halva nypriset eller lägre. Det i kombination med stora inköpsvolymer av nytillverkade möbler, vilket pressar priserna, gör oss till kanske Sveriges mest prisvärda möbelleverantör.

  Service

  Vi har en lång historia av att jobba med kontorsmöbler. Det har vi gjort i mer än 20 år och planerar att fortsätta i minst 20 år till. Därför krävs det att vi hela tiden hjälper våra kunder med råd och service av högsta klass. Genom att våra lager och showrooms i Stockholm, Göteborg och Malmö ständigt fylls på med möbler som är till försäljning kan vi i de flesta fall erbjuda marknadens snabbaste leveranser.

  Vår mission är att hjälpa våra kunder till bästa möjliga kontor med
  både nya och begagnade kontorsmöbler. Vi erbjuder service
  i toppklass och har ett prisvärt och miljövänligt erbjudande.

  Vår vision är klar och tydlig! Den sporrar oss att varje dag göra ett
  bättre och bättre arbete; Vi inreder det första kontoret på månen.