DN-Lounge-2

Bli kund

Bli kund – fyll i vårt formulär

Optimera ditt affärsflöde med korrekta faktureringsuppgifter

Fyll i formuläret med korrekta faktureringsuppgifter så skapar vi upp ett kundkonto för dig och ditt företag. Genom att tillhandahålla exakta uppgifter säkerställer du inte bara en problemfri inledning på samarbetet, utan även långsiktiga positiva resultat.

  1. Snabb fakturering och betalning: Genom att lämna exakta faktureringsuppgifter säkerställer du att fakturor når rätt mottagare utan fördröjningar. Detta leder till snabbare och smidigare betalningar, vilket i sin tur stärker din likviditet och affärsstabilitet.
  2. Effektiv resursanvändning: Rätt faktureringsinformation minskar risken för felaktigheter och administrativa hinder. Detta sparar tid och resurser som annars skulle kunna behöva allokeras för att rätta till felaktigheter eller hantera förfrågningar om felaktiga fakturor.
  3. Minskar kommunikationsproblem: Felaktiga faktureringsuppgifter kan leda till missade meddelanden och oklarheter. Genom att ge korrekta uppgifter säkerställer du att vår kommunikation förblir tydlig och att du inte går miste om viktig information.

Så för att säkerställa att din affärsverksamhet flyter smidigt och effektivt, se till att fylla i vårt Bli kund -formulär med noggrannhet. Genom att göra detta investerar du i en framgångsrik affärsframtid med optimerade processer och ökade möjligheter. Samarbete med korrekta faktureringsuppgifter är nyckeln till en mer lönsam och hållbar affärsrelation.

Bli kund

Fyll i dina företagsuppgifter samt kontaktuppgifter så skapar vi ett kundkonto till dig.

Fakturaadress

Leveransadress

Om annat än ovan

Handlar ni via ramavtal? Namnge avtalet : Exempelvis Kammarkollegiet, Göteborg Stad, Adda
Välj säljkontor :(Obligatoriskt)
Ange det Rekomo-kontor som ligger geografisk närmast eller som är troligast att ni kommer kontakta och handla från
Om det finns någon annan viktig information vi bör känna till kan ni skriva det här.