Hittar du inte det du söker? Vi har ytterligare ca 50.000 produkter i lager! Klicka här för offertförslag.

Martin & Servera hyr hållbara kontorsmöbler

Att hyra begagnade möbler är ett miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt sätt att inreda kontor. Hos Martin & Servera valde vi på Rekomo att  att skapa en snygg och hållbar inredning med återbrukade möbler från välkända varumärken.

Genom att leverera begagnade soffor, pallar, caféstolar och konferensbord när Martin & Servera valde att hyra kontorsmöbler kunde vi inte bara erbjuda en miljövänlig lösning, utan även hjälpa dem att spara kostnader. Kunden valde även att inventera och spara det som möjligt, vilket ökade återanvändningen av möblerna och minskade avfallsmängden.

Samarbetet med Martin & Servera resulterade i en snygg och hållbar inredning som inte bara speglade deras stil och varumärke, utan även bidrog till en mer hållbar värld. Genom att välja återbrukade möbler kunde vi tillsammans minska avfallsmängden och spara värdefulla resurser.

Genom att välja återbrukade möbler från Rekomo kunde Martin & Servera skapa en inspirerande arbetsplats med fokus på hållbarhet. Med begagnade möbler från välkända varumärken blev det både en ekonomisk och miljövänlig lösning för deras lokaler i Årsta.

Genom att välja återbrukade möbler från Rekomo bidrog Martin & Servera till en mer hållbar värld. Genom att minska avfallsmängden och spara resurser visade de sitt engagemang för miljön och samtidigt skapade de en stilfull och funktionell arbetsmiljö.

 

Ansvarig hos kund: Josefin Sandberg, Martin & Servera

Ansvarig säljare/projektledare Rekomo: Lisa Lord, Rekomo Stockholm

 

 

När vi på Rekomo inreder kontor tänker vi alltid andrahand i första hand. Begagnat är vårt leverbröd och det är så vi bidrar till en välmående planet. Vi erbjuder i varje projekt helhetslösningar för företag i alla storlekar. Vi kan hjälpa dig rita upp kontorslandskapet, sätta färgskala, se över vad som kan sparas av befintligt möbelbestånd, köra fram möblerna, montera dem etc. Ja, vi till och med klär om din stolsits och lackar om ditt skjutdörrsskåp. Tveka inte att höra av er när ni ska göra om på kontoret.

Photo: Carl Philip Adolfsson

gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference