Hittar du inte det du söker? Vi har ytterligare ca 50.000 produkter i lager! Klicka här för offertförslag.

Svenska Kyrkans miljövänliga kontor i Stockholm

Miljövänlig inredning med återbruk hos Svenska Kyrkan. Att arbeta med inredning för Svenska Kyrkan var en utmaning som vi på Rekomo tog på oss med stor entusiasm och engagemang. Vi är stolta över att ha fått förtroendet att inreda en del av denna vackra och historiska byggnad, som har en så stark koppling till svensk kultur och samhälle.

En av de största fördelarna med återbruk av möbler är att det är ett miljövänligt alternativ. Genom att återanvända befintliga möbler kan man minska mängden avfall som produceras och spara energi som annars skulle ha gått åt till produktion av nya möbler. Men miljöaspekten är bara en av många fördelar. Att återbruka möbler är också ekonomiskt tilltalande, eftersom det kan minska kostnaderna för inredning av en plats. Dessutom kan det ge en unik och personlig prägel till utrymmet.

När vi inredde ytan hos Svenska Kyrkan använde vi vår expertis och kreativitet för att skapa en avslappnad och inbjudande atmosfär där människor kunde sitta och arbeta eller umgås. Vi valde soffor och ett par större bord, typ touch down platser, samt ett specialbyggt projektbord, ett par små mötesrum/platser, en matsal med fällbord och två specialkapade ”vägghängda bord med pallar till. Genom att använda återbrukade möbler kunde vi skapa en unik och personlig prägel till utrymmet som samtidigt var ekonomiskt och miljömässigt hållbart.

När man arbetar med inredning av historiska byggnader som Svenska Kyrkan är det viktigt att respektera byggnadens historia och kulturvärde. Detta var en stor utmaning för oss på Rekomo, men vi lyckades skapa en miljö som både bevarade byggnadens historia och samtidigt gav den en modern touch. Vi använde våra expertkunskaper och kreativitet för att skapa en miljö som både respekterade byggnadens historia och samtidigt var modern och inbjudande.

Vi är stolta över vårt arbete med Svenska Kyrkan och hoppas att det kan inspirera fler att tänka på återbruk när de inreder sina egna utrymmen. Genom att använda återbrukade möbler kan man skapa unika och personliga rum med mycket karaktär samtidigt som man bidrar till en mer hållbar miljö. För mer information om vårt arbete och hur vi kan hjälpa er med era egna projekt, kontakta oss.

Ansvarig säljare: Lisa Lord

Photo: Carl Philip Adolfsson

gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference