Hittar du inte det du söker? Vi har ytterligare ca 50.000 produkter i lager! Klicka här för offertförslag.

Sverigehusets återbrukade kontor

Hållbarhet och Hemtrevnad – Sverigehusets väg till en åtråvärd arbetsplats 

 

Autenticitet i Varje Möbel  

När Sverigehuset tog klivet till en ny lokal, var återbruk en självklar del av identiteten – både externt och internt. “Jag jobbar nischat med återbruk och då är det viktigt att kunna välja från ett så stort utbud av inredningsprodukter som möjligt,” förklarar Malin Ahlgren, inredningsarkitekt på The Local Studio, om valet att samarbeta med Rekomo. Det är denna genuina känsla av ansvar som återspeglas i varje del av Sverigehusets nya utrymme.  

Återbruk som helhetsgrepp   

Det är detaljerna som skapar själen i en arbetsplats. “Återbruk handlar mycket om att göra kloka avvägningar, hitta lösningar och tänka kreativt,” delar Malin sin erfarenhet. I det nya kontoret har därför varje detalj valts med hållbarhet i åtanke; från återbrukade golvlister, spillfärg, dörrhandtag till såklart möblemanget. Rekomo bistod med både återbrukad förvaring och konferensrum.   

Ett Kontor Mer än Bara en Plats  

För Sverigehusets team, är kontoret mer än fyra väggar. Det är platsen där idéer föds och växer. Rekomos bidrag till projektet har inte bara varit möbler utan en förverkligande av en vision om en välkomnande, funktionell och professionell arbetsplats.  

Ett Utrymme Att Återvända Till  

Framgången med Sverigehuset bekräftar att när man väljer återbruk, väljer man en framtid där hållbarhet och estetik går hand i hand. Det är inte bara möblerna som berör, det är känslan av att varje dag komma till en plats som ger energi och styrka. 

 

gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference