Hittar du inte vad du letar efter? Kontakta oss på 010-3333111. Våra lager är fulla med möbler!

Aritco

Den prisbelönta hisstillverkaren Aritco har sedan 1995 levererat hissar till både den publika och privata marknaden över hela världen. Deras vision är att hissar ska bli en naturlig del i vardagen för oss alla, både i hem och offentliga byggnader.

Idag finns Aritco i fler än 25 000 byggnader och privata villor runt om i världen.

Rekomo fick i uppdrag att assistera projektledare och arkitekt med att inreda nya kontoret för ca 100 personer – vägg i vägg med Aritco’s egna produktionslinje. Enligt inredning och färgsättningskonceptet fanns en vision av att möblerna skulle ta avstamp i ”Skandinavisk design”, gärna präglade av rena linjer och äkta material. För att peka på Aritco som det produktionsbolag det faktiskt är kompletterades den skandinaviska stilen med möbler av industriell karaktär. Genom att klä om alla soffor och lacka om bord kunde vi möta färgskalan och skapa en enhetlighet.

”Det är fantastiskt att det går att köpa så fina begagnade möbler. Det känns bra i vår hållbarhetssatsning och på så sätt kunde vi köpa en hel del designmöbler vi inte hade köpt till nypris.” – Jessica Lundgren, Aritco

Co2-besparingen på detta projekt: ca 14 549kg
(Exkluderat de möbler de återvann från gamla kontoret.)

Samarbetspartners:
Caroline Wetterdal, Studio IDA
Emma Berg Jonsson, Hifab

Foto: Jason Strong Photography