Se sommarens öppettider här - På Rekomo.se kan du handla som vanligt hela sommaren!

Nacka Kommuns Aula – Hållbar stolsrenovering 

Med stolthet presenterar Rekomo projektet ‘Hållbar aulastolsrenovering i Nacka Aula’. Vår expertis återskapade 620 stolar, vilket främjade både hållbarhet och ekonomi.

Återanvändning av aulastolar – Ett steg mot grönare framtid  

Samarbete med Nacka kommun  

Rekomo och Nacka kommun har tillsammans tagit ett stort kliv mot hållbarhet genom att ge nytt liv åt 620 aulastolar. Genom detta initiativ har vi visat att det går att förena miljöhänsyn med estetisk och funktionell kvalitet. Varje stol som vi noggrant renoverat står som ett bevis på vårt engagemang för miljön och vår respekt för det förflutna.  

Före och efter – Transformationen  

Förvandlingen är slående; en bildserie visar stolarna före och efter processen. Åskådarna kan se skillnaden – från använda till nästan nya. Det är inte bara en estetisk förbättring, utan också en hållbar triumf.   

Kostnadseffektivitet och miljöbesparingar  

Rekomos återanvändningsprocess visade sig vara oerhört kostnadseffektiv. Jämfört med kostnaden för nya stolar, sparade vi en betydande summa för Nacka kommun. Dessutom, genom att inte köpa nya, undvek vi utsläpp på hela 37 200 kg CO2 – en miljömässig vinst som räknas.  

Framtida visioner och tack  

På Rekomo är vi mer än bara hantverkare; vi är innovatörer med en vision om en hållbar framtid. Vårt samarbete med Nacka kommun är ännu en milstolpe som visar hur agilitet och flexibilitet kan leda till hållbara och kostnadseffektiva resultat. Genom detta projekt har vi bidragit till en betydande minskning av miljöavtrycket. Vi tackar alla som bidragit och ser fram emot att fortsätta vår gemensamma strävan efter en grönare framtid. 

gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference gallery image for a posttype: reference

Bli medlem

10% rabatt på första köpet

Skapa/skicka inköpslista

Skicka reservationsförfrågan

Lösenord*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Logga in

Välkommen till Rekomo! Logga in med dina uppgifter nedan